Συνεργάτες

Η “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” μέσα από αυτά τα επαγγελματικά χρόνια πορείας δημιούργησε συνεργάτες που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός αλλά και η πρωτοπορία στο κλάδο των Η/Μ εγκαταστάσεων και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

logo-multibeton-hellas3

Multibeton Hellas (MBH)

Η εταιρεία Multibeton Hellas (MBH) η οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη γερμανική εταιρεία κατασκευής συστημάτων θέρμανσης VIESSMAN και την γαλλική εταιρεία κατασκευής αντλιών θερμότητας ATLANTIC είναι ένας από τους αξιόπιστους συνεργάτες μας. Η Multibeton Hellas με πάνω από 1.000.000 m2 εγκατεστημένα με θέρμανση δαπέδου διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα της θέρμανσης δαπέδου. Ακόμα διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε λέβητες πετρελαίου, επίτοιχες και επιδαπέδιες μονάδες αερίου, ηλιακά συστήματα boilers ζεστού νερού χρήσης κ.λ.π.

lg

LG

Η εταιρεία LG αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για τον επαγγελματικό κλιματισμό,εξαερισμό και θέρμανση καθώς τα κλιματιστικά και οι αντλίες θερμότητας της LG συνδυάζουν απόδοση, λειτουργικότητα,όμορφο σχεδιασμό και αξεπέραστο στυλ που θα συμπληρώσουν ιδανικά τον επαγγελματικό σας χώρο ή και την οικία σας καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες σας.

petrogaz1

PETROGAZ

Η PETROGAZ ιδρύθηκε το 1953 και έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της πλήρως με το υγραέριο και αποτελεί τη πρώτη δύναμη στην ελληνική αγορά του υγραερίου με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που καλύπτει όλο τον ηπειρωτικό και νησιωτικό χώρο της Ελλάδας. Η εταιρεία μας η "ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΙΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε." αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της PETROGAZ στο χύμα υγραέριο στο χώρο της Μεσσηνίας από το 1985.