Παρουσίαση Εταιρείας

Το 1985 ιδρύθηκε η εταιρεία με διακριτό τίτλο “ΦΩΤΕΑΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ” , με έδρα τη Καλαμάτα. Σκοπός της εταιρείας η δραστηριοποίηση της στην εμπορία την κατασκευή τη μελέτη αλλά και την υποστήριξη των Η/Μ εγκαταστάσεων σε βιοτεχνίες , βιομηχανίες και ποιοτικές εγκαταστάσεις κτιρίων .Το 2006 η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.” καθώς αποχώρησε ο ένας εκ των δύο ιδρυτών.

Ηλιοθερμια - Ηλιακα Συστηματα

Η "ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε." κουβαλάει μια εμπειρία 29 συν αυτά έτη καθώς έχει υλοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό Η/Μ εγκαταστάσεων με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.Θέρμανση Κλιματισμός

Δυναμική συνέχεια

Έτσι η "ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε." συνέχισε δυναμικά στο χώρο της εμπορίας, της μελέτης αλλά και με υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης θέρμανσης, κλιματισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλιοθερμικών συστημάτων και υγραερίου.

Αποκλειστικές συνεργασίες

Η "ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε." απο το 1985 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PETROGAZ στο χύμα υγραέριο στο χώρο της μεσσηνίας καθώς κατέχει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία σε εγκαταστάσεις υγραερίου.

Ποιότητα

Πρωταρχικό και αναπόσπαστο στοιχείο της ύπαρξης της εταιρείας από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα είναι η ποιότητα σε πρακτικές αξιόπιστες και διαχρονικές λύσεις σε μια πληθώρα εφαρμογών.

Εμπειρία

Η εταιρεία απαρτίζεται από ένα σύνολο έμπειρων μηχανικών και τεχνικών συνεργείων έτοιμοι να δώσουν τις βέλτιστες ενεργειακά λύσεις με σεβασμό πάντα απέναντι προς το περιβάλλον καθώς αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο ενέργειας και μηχανολογικού εξοπλισμού.