Κλιματιστικά

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στην ψύξη για οποιαδήποτε εφαρμογή σε μεγάλο εμπορικό ή βιομηχανικό φάσμα.

Κλιματισμός

Κατηγορίες...

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στην ψύξη για οποιαδήποτε εφαρμογή σε μεγάλο εμπορικό ή βιομηχανικό φάσμα.

VRF: Η τεχνολογία VRF προσφέρει την καλύτερη λύση για μεγάλες εμπορικές εφαρμογές ή βιομηχανικά κτίρια (εμπορικά κέντρα, χώρους διασκέδασης, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κλπ). Διαθέτει ευρύ φάσμα εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων, ώστε κάθε σύστημα κεντρικού κλιματισμού αυτού του τύπου να αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή (ακόμα και σε μικρούς ιδιωτικούς χώρους- mini VRF). Εξαιτίας των σημαντικά μικρότερων διαστάσεων των μηχανημάτων και των σωληνώσεων, καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο. Το σύστημα κλιματισμού VRF δημιουργεί μοναδικές συνθήκες άνεσης και ευχάριστου περιβάλλοντος.

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ -ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Ως οικιακό κλιματισμό χαρακτηρίζουμε τα κλιματιστικά μηχανήματα διαιρούμενου τύπου, τα οποία αποτελούνται από μία εσωτερική και μία εξωτερική μονάδα ή από μία εξωτερική με μέγιστο οκτώ εσωτερικές μονάδες.

ΗΜΙ-ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στην εταιρεία μας θα βρείτε προϊόντα για όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου. Ο ημι-κεντρικός κλιματισμός προσφέρει μια γκάμα πλεονεκτημάτων όπως μικρά λειτουργικά έξοδα, ευελιξία στην εγκατάσταση και εύκολη συντήρηση. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία αιχμής για υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση χώρου και άνεση. Επιπλέον, με το ημι-κεντρικό σύστημα κλιματισμού επιτυγχάνεται χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του και παράλληλα είναι ιδανικό για ένα πλήθος εφαρμογών. Με την τεχνολογία inverter έχετε εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας αφού ή λειτουργία τους εξαρτάται από τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο. Στην αρχή της λειτουργίας τους λειτουργούν στο μέγιστο ώστε να επιτευχθεί η θερμοκρασία που επιθυμείτε και στη συνέχεια λειτουργούν με μειωμένο ρυθμό, ώστε να συντηρούν τις ιδανικές για εσάς συνθήκες.

Κλιματισμός

PASSIO INVENTOR

 • Κλιματιστικές μονάδες ενεργειακής κλάσης Α++ και οικολογικού σχεδιασμού.
 • Υψηλή τεχνολογία ALL DC INVERTER Συμπιεστής και μοτέρ ανεμιστήρων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων DC INVERTER για άριστη απόδοση σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας Οθόνη LED.
 • Μεγάλο Εύρος Απόδοσης σε Ψύξη και Θέρμανση Με τον νέο συμπιεστή 25 σταδίων, το εύρος συχνότητας λειτουργίας αυξάνεται έως και 70%. Η κλιματιστική μονάδα λειτουργεί ακόμα πιο ομαλά και προσφέρει σταθερή εσωτερική θερμοκρασία για ένα άνετο περιβάλλον εξοικονομώντας ενέργεια.
 • Μεγάλο εύρος τάσης λειτουργίας για σταθερή απερίσπαστη λειτουργία (150V-260V).
 • Εσωτερικός ανεμιστήρας 12 ταχυτήτων Ο εσωτερικός ανεμιστήρας έχοντας 12 ταχύτητες, προσφέρει πιο ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και ακόμα πιο άνετο περιβάλλον.
 • Εξωτερικός ανεμιστήρας DC INVERTER 5 ταχυτήτων Με την αύξηση των ταχυτήτων από 2 σε 5, ο DC INVERTER εξωτερικός ανεμιστήρας προσφέρει σταθερή λειτουργία σε ψύξη και θέρμανση ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.
 • Αναμονή 1 watt – Κατανάλωση ρεύματος λιγότερο από 1watt κατά την κατάσταση αναμονής εξοικονομώντας ενέργεια έως και 80%
 • Λειτουργία Hot Start. Έλεγχος του εσωτερικού ανεμιστήρα για την αποφυγή κρύου αέρα στον χώρο κατά την λειτουργία της θέρμανσης
 • Αποθήκευση θέσης περσίδας. Η κλιματιστική μονάδα διατηρεί την προηγούμενη ρύθμιση της θέσης της οριζόντιας περσίδας
 • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού. Σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού υγρού θα εμφανιστεί η ένδειξη “EC” στην οθόνη της κλιματιστικής μονάδας και θα διακοπεί αυτόματα η λειτουργία της μονάδας
 • Αυτόματη επανεκκίνηση.
 • Φίλτρο Cold Catalyst. Απορροφά με επιτυχία από το περιβάλλον οσμές και βλαβερά αέρια όπως φορμαλδεΰδη και άλλα πτητικά οργανικό μείγματα.
 • Λειτουργία Ψύξης σε Εξωτερική θερμοκρασία -15C. Σταθερή λειτουργία σε ψύξη ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -15C.

Κλιματισμός

OMNIA INVENTOR

Wifi Ready

Ρύθμισε το κλιματιστικό σου απ’ όπου και βρίσκεσαι. Μέσω μιας “έξυπνης” συσκευής Smartphone ή Tablet & την εφαρμογή Invmate II – την οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από τα Google Play & App Store. Απέκτησε τον έλεγχο του κλιματιστικού σου, εξοικονόμησε ενέργεια και απόλαυσε την ιδανική θερμοκρασία χώρου.

Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν η iFeel λειτουργία ενεργοποιηθεί, η ρυθμισμένη θερμοκρασία θα παραμείνει ακόμα και αν απομακρυνθείτε εσείς και το τηλεχειριστήριο, προσφέροντας παραπάνω άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

All DC Inverter

Οι ανεμιστήρες της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας όπως επίσης και ο συμπιεστής έχουν αναβαθμιστεί σε τεχνολογία All DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο ο συμπιεστής αλλάζει χωρητικότητα ανάλογα τις ανάγκες της εσωτερικής ατμόσφαιρας και δημιουργεί τέλειες συνθήκες στον χώρο σας.

Υπερδύναμος Ιονιστής

Ο Υπερδύναμος Ιονιστής παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα. Αυτά με τη σειρά τους αποβάλλουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξαλείφει μυρωδιές, σκόνη και καπνό, δημιουργώντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Φίλτρο Τριπλής Δράσης

Το Φίλτρο Τριπλής Δράσης με Vitamin C,Silver Ion και Cold Catalyst, προστατεύει το δέρμα σας και βελτιώνει τον αέρα. Vitamin C: Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Ο φιλτραρισμένος αέρας μαλακώνει το δέρμα και μειώνει το στρες. Silver Ion: Μειώνει τα βακτήρια και τα μικρόβια του αέρα. Προσφέρει φρέσκο αέρα χωρίς μυρωδιές, βοηθώντας στην αποφυγή μούχλας. Cold Catalyst: Απορροφά μυρωδιές και βλαβερά αέρια από το περιβάλλον, ενώ μειώνει με επιτυχία τη φορμαλδεΰδη και τις ασταθείς οργανικές ενώσεις.

Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA

Απομακρύνει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα σκόνης από τον αέρα. Ακόμα, αποβάλλει τα μικρόβια μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών, διασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο δωμάτιο.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Ο ειδικός σχεδιασμός του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -15°C.

Λειτουργία Ύπνου

Με την Λειτουργία Ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες ύπνου και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Εσωτερικός Ανεμιστήρας 12 Ταχυτήτων

Έως και 12 στάδια ταχυτήτων εσωτερικού ανεμιστήρα, προσφέρουν άνετη ροή αέρα στο χώρο.

Εξωτερικός Ανεμιστήρας 5 Ταχυτήτων

Επιτυγχάνουμε σταθερή λειτουργία και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία Turbo

Με τη Λειτουργία Τurbo επιτυγχάνουμε τη γρηγορότερη ψύξη του χώρου.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η κλιματιστική μονάδα θα επαναλειτουργήσει αυτόματα σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ωρου.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

Κλιματισμός

GRANDE Inventor

Η νέα σειρά Grande 12.000 & 18.000 Btu/h φέρνει την επανάσταση στην εξοικονόμηση ενέργειας με Α+++ ενεργειακή κλάση και έξυπνη τεχνολογία ρύθμισης του κλιματιστικού σας μέσω wi-fi! Εξασφαλίστε ευελιξία στην λειτουργία της μονάδας στο χώρο σας ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε εκεί μέσω του κινητού ή του tablet σας και απολαύστε τις ιδανικές για εσάς συνθήκες. Η smart τεχνολογία όμως της νέας σειράς δεν σταματά εκεί. Ο αισθητήρας φωτός αλλά και η αθόρυβη λειτουργία της φροντίζουν να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας ώστε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τις δραστηριότητες ή τον ύπνο σας σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας ενώ η λειτουργία μέγιστης ροής αέρα φροντίζει ώστε να υπάρχουν απόλυτα ισορροπημένα επίπεδα θερμοκρασίας σε κάθε σημείο του χώρου!

Κλιματισμός

LIFE PRO Inventor

Τα κλιματιστικά της σειράς Life Pro 9.000/12.000/16.000/18.000/24.000 btu/h με ψυκτικό υγρό R32 και ιονιστή Plasma εξασφαλίζουν, εκτός από τις αξιόπιστες επιδόσεις, τη μείωση του κόστους συντήρησης και την καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, χωρίς επίδραση στο στρώμα του όζοντος, συμβάλουν στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συντήρησης. Ο ιονιστής Plasma, κατατάσσει τα κλιματιστικά της σειράς Life Pro, στη νούμερο 1 επιλογή ψύξης – θέρμανσης για το σπίτι διαθέτοντας ενεργειακή κλάση Α+++ προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, καταναλώνοντας ακόμα λιγότερη ενέργεια.

Κλιματισμός

ART COOL MIRROR LG

Ο Διπλός Συμπιεστής Inverter της LG είναι η καρδιά των LG Mirror AC18BQ κλιματιστικών μειώνοντας ακόμα περισσότερο τα κόστη λειτουργίας καθώς, προσφέρει μεγαλύτερη συχνότητα ροπής. Ακόμη, παρέχει ταχύτερη ψύξη και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο αθόρυβη λειτουργία από τα συμβατικά μοντέλα. Ο συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς.

Ψυκτικό μέσο R32

Οι νέες LG λύσεις κλιματισμού ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς χρησιμοποιώντας ψυκτικό μέσο R32. Το R32 αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό μέσο.

Smart ThinQ™ (Wi-Fi)

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi και την αποκλειστική εφαρμογή ελέγχου οικιακών συσκευών της LG Smart ThinQ μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και να ελέγξετε την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω smart phone με λειτουργικό Android ή iOS.

Έξυπνη διάγνωση

Με τη λειτουργία Smart Diagnosis οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανή ένδειξη δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες.

Ενεργός έλεγχος ενέργειας

Η λειτουργία Active Energy Control σας επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας και να απολαμβάνετε μια δροσερή και άνετη ατμόσφαιρα με εξοικονόμηση ενέργειας.

Οθόνη κατανάλωσης ενέργειας

Με την οθόνη κατανάλωσης ενέργειας μπορείτε να παρακολουθείτε την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να μειώσετε την ψυκτική ικανότητα της συσκευής παρακολουθώντας τα επίπεδα ενέργειας στην οθόνη.

Ιονιστής Plasmaster Ionizer Plus

Ο ισχυρός ιονιστής πλάσματος σας προστατεύει από δυσάρεστες οσμές και επιβλαβή και μολυσματικά σωματίδια της ατμόσφαιρας. Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια ιόντα να αποστειρώνουν όχι μόνο τον αέρα που περνά μέσα από το κλιματιστικό, αλλά και τις γύρω επιφάνειες, μπορείτε να ένα ασφαλέστερο και καθαρότερο περιβάλλον.

Αυτόματος καθαρισμός

Με τη λειτουργία Auto Cleaning το φίλτρο Dual Protection συλλέγει τη σκόνη, ενώ το εσωτερικό του κλιματιστικού διατηρείτε καθαρό αποξηραίνοντας τον εναλλάκτη θερμότητας και αποστειρώνοντας το εσωτερικό.

4-Way Swing

Ο ψυχρός αέρας φτάνει σε όλα τα σημεία του δωματίου, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού.

Γρήγορη θέρμανση

Τα οικιακά κλιματιστικά της LG σας προσφέρουν ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον, ικανοποιώντας την ανάγκη σας για θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, θερμαίνοντας μεγαλύτερους χώρους σε συντομότερο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Κλιματισμός

Αφυγραντήρας

 • Αφυγραντήρας DE-MDT-10 Armony 10lt
 • Ικανότητα Αφύγρανσης : 10 lt/24 ώρες
 • Επιφάνεια Κάλυψης : 60 m²
 • Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη υγρασίας χώρου και επιθυμητής υγρασίας
 • Επιλογή επιθυμητής υγρασίας, εύρος επιλογής της επιθυμητής υγρασίας από 35% έως 80% με δυνατότητα αυξομείωσης ανά 5%
 • Δοχείο χωρητικότητας 1.3lt, με ένδειξη στάθμης νερού και ένδειξη γεμάτου δοχείου
 • Αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν γεμίσει η δεξαμενή
 • Λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης
 • Δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης
 • Αυτόματη αποπάγωση
 • Φίλτρα Καθαρισμού αέρα
 • Χειρολαβή για εύκολη μετακίνηση
 • Αυτόματη επανεκκίνηση, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
 • Αυτοδιάγνωση βλαβών
 • Κατανάλωση : 220 W
 • Στάθμη Θορύβου : 46 dB(a)
 • Παροχή Αέρα : 130 m³/h
 • Ρεύμα Λειτουργίας : 1.3 A
 • Ψυκτικό Υγρό : R134a/90g
 • Θερμοκρασία Χώρου : από 5°C έως 35°C
 • Καθαρό Βάρος : 10.5 kg
 • Διαστάσεις (Π x Β x Υ) cm : 33 x 26 x 42
 • Εγγύηση : 3 έτη κατασκευαστή

Κλιματισμός

Κλιματιστικό LG Libero INVERTER

 • Τύπος Τοίχου
 • Απόδοση & Δυνατότητες
 • Ισχύς Ψύξης 8535 btu
 • Ισχύς Θέρμανσης 10924 btu
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα
 • Ενεργειακή Κλάση
 • Ψύξης A+
 • Θέρμανσης (Μέση Ζώνη) A
 • SEER Ψύξης 5,8 W/W
 • SCOP Θέρμανσης 3,4 W/W
 • Φυσικές Διαστάσεις
 • Μήκος Εσωτερικής Μονάδας 885 mm
 • Ύψος Εσωτερικής Μονάδας 285 mm
 • Βάθος Εσωτερικής Μονάδας 210 mm
 • Μήκος Εξωτερικής Μονάδας 717 mm
 • Ύψος Εξωτερικής Μονάδας 483 mm
 • Βάθος Εξωτερικής Μονάδας 230 mm

Κλιματισμός

TCL - ELITE

  • Νέα Σειρά TCL Elite Plus 12000BTU

Η Νέα Σειρά ELITE PLUS της TCL, προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα, διαθέτοντας ενσωματωμένο σύστημα Wi- Fi, φίλτρο Ιονισμού και λειτουργία 4D Air Flow, ήρθε για να ταράξει την αγορά.

 • Ενσωματωμένος ιονιστής για βελτίωση του αέρα
 • WiFi control

Χειριστείτε εύκολα το κλιματιστικό σας μακριά από το σπίτι μέσω μιας «έξυπνης» εφαρμογής. Ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi.

 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Απορροφά σωματίδια και οσμές του αέρα για καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα.

 • Οθόνη θερμοκρασίας και ενδείξεων στην πρόσοψη
Εξοικονόμηση ενέργειας

Τα κλιματιστικά DC Inverter της TCL ρυθμίζουν την ταχύτητα του συμπιεστή έτσι ώστε να διατηρείται η επιθυμητή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια έως και 60%.

 • Χαμηλός θόρυβος

Με τη βελτιστοποίηση της διόδου αέρα και του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας, ο θόρυβος μπορεί να μειωθεί δραστικά έως τα 19 dB(A).

 • Ταχεία ψύξη

Τα κλιματιστικά DC Inverter της TCL ψύχουν το χώρο σας 15% πιο γρήγορα από τα συμβατικά κλιματιστικά.